Penne met verse spinazie, zuivelspread en gerookte kipfilet
- Herkomst Nederland
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van Leentjez
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Kook de pasta in een pan met ruim kokend water (voeg eventueel zout toe) tot deze andante is.
- Was de en slink deze in een ruime pan.
- Maak tegelijkertijd de saus.
- Knijp de twee uit in de pan met en voeg de overige kruiden toe en en verwarm dit eventjes (hierdoor komende aroma’s vrij), voeg daarna de fijn gesnipperde toe en fruit dit aan.
- Voeg nu samen met de de zuivelspread toe en giet de penne af en laat deze verder garen in de saus (ong. 3 minuten).
- Snij de gerookte in kleine blokjes en voeg deze de laatste minuut aan de saus toe dat het warm wordt.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Lasagne met spinazie en gerookte kipfilet445m
-
Recept
Tagliatelle met gerookte kipfilet en spinazie435m
-
Recept
Pasta saus met verse spinazie en gehaktballetjes41u
-
Recept
Penne met zalm en spinazie met boursin415m
-
Recept
Lasagne met gerookte kipfilet, tomaten en spinazie41u
-
Recept
Penne met zalm en spinazie á la boursin420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- spinazie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in spelt
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 90 kcal | 4% | 180 kcal |
Vetten | 46 g. | 66% | 92 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |