Penne met zalm en asperes
- Herkomst Nederland
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Penne recepten
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Rasp
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden C.
- Kook de volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking.
- Meng de met de bouillon.
- Roer er de rasp en het sap van de door en kook dit 5 minuten in.
- Breng het mengsel op smaak met .
- Leg de zalm in een ovenschaal en zet de schaal 5 minuten in een voorverwarmde oven (controleer of de vis helemaal gaar is).
- Roer de saus door de en voeg daarna voorzichtig de en de zalm toe.
- Breng het geheel op smaak met zout en pepr en garneer met de .
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in visbouillon
- visbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in penne
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in visbouillon
- visbouillon en parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room en parmezaanse kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in visbouillon
- penne kan sporen bevatten van lactose en Allergie in room en parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in visbouillon
- visbouillon en zalmfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout en peper
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 640 kcal | 32% | 2560 kcal |
Vetten | 24 g. | 34% | 96 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 76 g. | 29% | 304 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |