Penne rigate della nonna
- Herkomst Italie
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Penne recepten
- Bereiden
- Kookboek van dirkhoutman
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Grote schaal
Bereidingswijze
- Breng ruim voldoende water aan de kook voor de pasta.
- Maak de /bechamelsaus volgens de verpakking.
- Snijd ondertussen de en de in kleine eetbare stukjes.
- Als de klaar is, zet hem opzij en verwarm 2 eetlepels in een ruime koekepan.
- Bak de 2 min.
- op hoog vuur, temper het vuur tot de helft en doe de en erbij, tot de gaar is.
- Voeg ondertussen de pasta toe in het kokende water Voeg 2 eetlepels knolflookboter toe aan de tot deze gesmolten is.
- Schep het overtollige vet weg. (Mocht dit te vet klinken, dan kunt u ook in het begin toevoegen, maar dan moet het vuur wel zachter, anders wordt de bitter. ) Voeg hierna de saus toe en een eetlepel , even een minuutje laten doorpruttelen en opscheppen en serveren in een grote schaal over de pasta.
- Lekker met een salade van ijsbergsla, rucola en walnootazijn (of andere azijn/balsamico)
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in spekjes
- pesto en parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
- Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 30495 kcal | 1524% | 121980 kcal |
Vetten | 1967 g. | 2811% | 7868 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2648 g. | 1018% | 10592 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |