Pepes Bandeng Diasap (gestoomde makreel pakketjes)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Vijzel
- Oven
- Rasp
Bereidingswijze
- Maak de schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en rasp deze fijn.
Maak de daun schoon en fijn.
Snij de aan de buikzijde open en leg hem plat op de rugzijde.
Verwijder de midden- en buikgraten.
Meng de met de knoflook, de daun , , , en in de vijzel.
Wrijf het geheel tot een mooie gladde kruidenmassa.
Smeer de binnen zijde van de vis in met de kruidenmassa.
Laat de vis een paar uur liggen zodat de kruiden massa goed in kan trekken.
Verpak de vis in bananenbladeren.
Leg de vis op de BBQ en rooster de vis in ongeveer 25 minuten gaar.
Dit kan ook in de oven klaar gemaakt worden verwarm de oven op 180 °C voor en leg de vispakketjes 20 minuten in de oven tot deze gaar zijn.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Pepesan Jamur (pittig gestoomde kip pakketjes)450m
-
Recept
Sajoer kol bandeng (soep van spitskool en makreel)41u
-
Recept
Pepes Tahu440m
-
Recept
Ikan atjar kering (zoetzure makreel)450m
-
Recept
Paté van gerookte makreel42u
-
Recept
Martabak Isi Daging (gebakken pakketjes met gehaktvulling)450m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal badjak
- sambal badjak kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
- ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal badjak
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal badjak
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ketjap manis is niet geschikt voor een soja-intollerantie
- sambal badjak kan sporen bevatten van vis en Allergie in makreel
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 230 kcal | 11% | 920 kcal |
Vetten | 14 g. | 20% | 56 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 7 g. | 2% | 28 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |