Pepesan ikan

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Was de goed schoon onder koud stromend water en dep deze heel goed droog.
  2. Kruid de vis met en naar smaak en besprenkel hem met .
  3. Dit is om de "vissige" smaak er uit te krijgen.
  4. Frituur de in bijna gaar.
  5. Laat de vis wat afkoelen.
  6. Snijd ondertussen de uien in dunne ringen en halveer deze nog een keer.
  7. Snijd de in kleine blokjes.
  8. Snijd de in kleine blokjes Leg de vis op een stuk folie.
  9. Verdeel hier de uien, en een handje over.
  10. Verdeel een flinke eetlepel sambal over de vis.
  11. Leg 1 laurierblad en een stuk verse op de vis.
  12. Verpak de vis goed in de folie en leg deze nog 2 a 3 uur in de oven op ongeveer 180 graden C.
25
25
25

Variaties op Pepesan ikan

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Pepesan ikan
VariatieAantalGang
Pepesan Ikan1Vis en schaaldieren
Pepesan Ikan (pittige victoriabaarsfilets)1Vis en schaaldieren

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal oelek en olie
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • sambal oelek kan sporen bevatten van vis en Allergie in makreel
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Pepesan ikan heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Eerst de vis frituren en daarna nog 2 à 3 drie uur in de oven. Lijkt me wat lang en dat frituren lijkt me ook niet horen bij pepesan, maar ja ieder zijn eigen smaak.
Paul Persijn 28 november 2015

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1124 kcal
56%4496 kcal
Vetten
19 g.
27%76 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
2%20 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pepesan ikan