Peri peri kip marinade
- Herkomst Nederland
- Categorie Sauzen en marinades
- Bereiden
- Kookboek van bouwhuis
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Snijd de in kleine stukjes.
- Snijd de in kleine stukjes.
- Snijd de sperciebonen klein.
- Snijd de in kleine stukjes.
- Koop de sperciebonen met in 20 min.
- gaar, gelijkertijd bak je de krieltjes met de margarine.
- Neem een schaal voor de marinade hierin: 3 eetlepels olie 2 eetlepels hoysin saus 3 eetlepels vissaus 1 eetlepels sesam olie 2 eetlepels ketjap Meng dit alles en doe hierin de kip.
- Laat 10 min trekken.
- Als de sperciebonen 10 min.
- hebben gekookt de op hoog vuur gaar bakken met wat olijfolie.
- In de laatste twee minuten van het gaar koken van de de en meekoken.
- In de laatste minuut de knoflook toevoegen en meekoken.
- De sperciebonen afgieten en met 1 eetlepel en 1 theelepel door elkaar husselen.
- Alles opdienen in leuke schalen, eet smakelijk
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en vloeibare margarine
- ketjap is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- vissaus en ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
- vloeibare margarine kan sporen bevatten van sesam en Allergie in sesam
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomboter en vloeibare margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- vloeibare margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in roomboter
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in vissaus
- Geen overeenkomsten gevonden.
- olie en vloeibare margarine kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
- vloeibare margarine kan sporen bevatten van vis en Allergie in vissaus
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 450 kcal | 22% | 1800 kcal |
Vetten | 34 g. | 49% | 136 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 10 g. | 4% | 40 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |