Perkadel Tofoe (pittige tofoeballetjes)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Vegetarisch
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jaccor
- 2 reviews
Keukenspullen
- Wok
- Rasp
Bereidingswijze
- Maak de schoon en snipper deze heel fijn.
Maak de schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Maak de schoon en rasp deze fijn.
Maak de rawits schoon en snij deze fijn.
De taugé in stukjes snijden.
Verhit een beetje in de wok.
Fruit de en licht aan.
Voeg de en rawits toe en fruit het geheel tot het begint te kleuren.
Haal het geheel uit de en laat het afdruipen en afkoelen.
De tofoe met een vork of met je handen niet te fijn maken.
Alle ingrediënten in een kom en mengen.
Schep het geheel goed door tot een homogene massa.
Maak van het mengsel kleine balletjes.
Bak deze balletjes in ruim tot de balletjes mooi bruin en gaar zijn.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Pittige spaghetti met geroosterde paprika420m
-
Recept
Tempeh Boemboe Bali (gefrituurde tempeh gestoofd in een pittige saus)450m
-
Recept
Tahoe Direbus Dalam Pedis Santen (tahoe in pittige kokosmelk saus)450m
-
Recept
Dadih Panggang Dengan Pedis Kelapa (geroosterde tahoe met pittige kokossaus)450m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonpoeder en olie
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillonpoeder
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillonpoeder kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillonpoeder
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonpoeder
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillonpoeder en olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (2)
Perkadel Tofoe (pittige tofoeballetjes) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 84 kcal | 4% | 336 kcal |
Vetten | 3 g. | 5% | 12 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |