Perzik-yoghurtbavarois
- Herkomst Nederland
- Categorie Nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- 1 reviews
Bereidingswijze
- Week de in water.
- Overgiet de met kokend water.
- Verwijder de schil en ontpit de .
- Pureer 2 perzikhelften.
Knijp 1 blaadje uit en los hem op laag vuur op.
Roer 1 eetlepel perzikpuree door de . - Roer het perzik-gelatinemengsel door de overige perzikpuree.
Spoel 4 dessertschaaltjes koud af en verdeel de puree over de schaaltjes. - Zet in de koelkast
Meng de met het , de en de . - Knijp 3 blaadjes uit en los ze op laag vuur op.
- Roer 4 eetlepels door de .
- Roer het -gelatinemengsel door de overige .
- Zet de ca. 15 minuten in de koelkast.
Snijd de overige klein. - Klop de stijf en meng hem door het yoghurtmengsel.
- Schep de perzik erdoorheen.
Verdeel het perzik-yoghurtmengsel over de schaaltjes en zet minimaal 4 uur in de koelkast. - Houd de schaaltjes kort in warm water en keer ze om op een bordje.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- vanillesuiker en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in yoghurt en slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- yoghurt en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in gelatine en suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (1)
Perzik-yoghurtbavarois heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 57 kcal | 2% | 228 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 16 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 1 g. | 2% | 4 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |