Perzikmousse met aardbeien
- Herkomst Nederland
- Categorie Nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van suzan
- Schrijf een review

Keukenspullen
- Spatel
- Zeef
Bereidingswijze
- Trek de velletjes van de en snijd het vruchtvlees in stukjes, kook de perzikstukjes 2 min.
- met de en de .
- Wrijf ze door een zeef en laat de puree helemaal afkoelen.
- Maak de schoon, hou 4 kleine apart en snij de rest in plakjes.
- Breek de koeken in kleine stukjes.
- Klop de stijf en spatel de perzikpuree erdoor, verdeel de koekstukjes met het perzikmengsel en de in laagjes over 4 glazen.
- Garneer met de achtergehouden en zet de glazen tot gebruik in de koelkast.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Crème brûlée met in peper en basilicum gemarineerde aardbeien45u
-
Recept
Aardbeien-risotto met champagne425m
-
Recept
Vanille-aardbeienijs met aardbeien en perziksaus410m
-
Recept
Yoghurtmousse met aardbeien44u30m
-
Recept
Aardbeien-Semifredo44u5m
-
Recept
Panna cotta met aardbeien en aardbeiensaus41u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
- suiker en aardbeien past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- slagroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn en suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 265 kcal | 13% | 1060 kcal |
Vetten | 22 g. | 32% | 88 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 8 g. | 3% | 32 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |