Perziktaart zonder oven
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Perziktaart recepten
- Bereiden
- Kookboek van lekker_koken
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Mixer
Bereidingswijze
- Week de gelantine 10 min.
- in koud .
- Verdeel de lange over de bodem van de springvorm.
- Klop met de mixer de met de en glad.
- Klop in een andere vorm de stijf.
- Verhit het in een steelpan, haal hem van het vuur en los de gelantine hierin op.
- Schep de gelantine en de door de .
- Strijk het uit over de lange .
- Snijd de in stukjes.
- Meng de stukjes perzik met het en de , laat even intrekken en uitlekken.
- Verdeel de perzikstukjes over de taart.
- Laat de taart minstens 3 uur in de koelkast opstijven.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Nectarine-slagroomtaart zonder oven420m
-
Recept
Perziktaart met vanillehangop45u40m
-
Recept
Perzik-yoghurttaart zonder oven450m
-
Recept
Perziktaart41u30m
-
Recept
Perziktaart450m
-
Recept
Perziktaart440m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- basterdsuiker, vanillesuiker, suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- monchou en slagroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- monchou en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in gelatine en suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 91 kcal | 4% | 364 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 21 g. | 8% | 84 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 1 g. | 2% | 4 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |