Petjel Selderij dan Taugeh
- Herkomst Indonesie
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van 34533
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Kook een saus van , , sambal, , , kemirie en ketjap.
- Laat de saus afkoelen en strooi de selderij erdoor.
- Doe de op een groot bord en giet de petjel selderij erover.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Tahu Goreng dan Taugeh435m
-
Recept
Petjel Mango410m
-
Recept
Kare Djagoeng dan Ajam430m
-
Recept
Sambal Goreng Oedang Dengan Asam dan Kelapa (pittig gekruide garnalen met tamarinde en kokos )450m
-
Recept
Atjar Ketimun dan Kacang (komkommer met pinda’s op zuur)420m
-
Recept
Kue Dadar Bawang dan Santen (uienpannenkoek met kokossaus)445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal trassi
- sambal trassi kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
- ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal trassi
- bladselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- sambal trassi kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in sambal trassi
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn
- ketjap manis is niet geschikt voor een soja-intollerantie
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal trassi
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 29 kcal | 1% | 116 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 16 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |