Verhit 6 cl in een pan en fruit hierin de ragfijn gesneden ui(1 stuk) en knoflook.
Voeg de witte wijn(15) toe en de kippenbouillon(20).
Breng het geheel aan de kook en laat tot 2/3 indampen; af en toe doorroeren.
Voeg de kappertjes(2 eetlepels) toe en laat 3 min.
mee koken.
Roer de fijngehakte peterselie(1 eetlepel)(1.5 eetlepels) door de saus en het limoensap(1 theelepel) en breng op smaak met eventueel nog wat zout(1 stuk)(1 stuk).
Kook ondertussen de spaghetti(200 gram) gaar en bereid de kalfsschnitzels(4) als volgt.
Wrijf de schnitzels aan beide zijden in met een weinig zout(1 stuk)(1 stuk) en witte peper(1 stuk).
Wentel ze allereerst door het losgeklopte ei(1 stuk) en vervolgens door het paneermeel(1 stuk).
Klop het overtollige paneermeel(1 stuk) er voorzichtig van af.
Verhit de olijfolie(6)(6) in een braadpan en bak op een niet te hoog vuur de schnitzels aan beide zijden bruin in 2 x 5 minuten.
Leg de schnitzels op 4 voorverwarmde, grote, platte borden.
Roer 2 eetlepels olijfolie(6)(6), een snuifje zout(1 stuk)(1 stuk) en peper(1 stuk), 1,5 eetlepel fijngehakte peterselie(1 eetlepel)(1.5 eetlepels) en basilicum(1.5 eetlepels) en de Parmezaanse kaas(2 eetlepels) door de spaghetti(200 gram) en schep op de borden, naast de schnitzels.
Giet de groene saus over de spaghetti(200 gram) en de schnitzel.
Schenk er een glas droge, witte Italiaanse wijn(15) bij.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
Gluten
paneermeel, wijn, kippenbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in spaghetti
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
paneermeel, wijn, kippenbouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
Koemelk
paneermeel, parmezaanse kaas, kippenbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
Mosterd
Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
Lactose
paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in parmezaanse kaas
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout en zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.