Pikant rundvlees
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
 Bijpassend: voorgerechten & nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van tobkok
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- vlees in dunne reepjes snijden
 pellen
 in kokend water leggen en in koud water laten schrikken
 ontvellen, halveren en steeltje verwijderen
 , en in kleine stukjes snijden
 pellen en de de pan er mee inwrijven
 in pan verhitten, het vlees 5 minuten braden en met en bestrooien.
 Vlees uit de pan en warm houden
 de uistukjes in het braadvet glazig fruiten, augurk en tomaat kort meeverhitten
 Crème fraîche, , en strooiaroma er door roeren
 de saus op smaak brengen met en , het vlees er doorroeren tot een geheel.
Ook lekker om te maken
- 
      
      
      Recept
         Boemboe Bali rundvlees (heet gekruid rundvlees)43u50m Boemboe Bali rundvlees (heet gekruid rundvlees)43u50m
- 
      
      
      Recept
         Masak habang samarinda (rundvlees met een rode saus)42u50m Masak habang samarinda (rundvlees met een rode saus)42u50m
- 
      
      
      Recept
         Rundvlees met Chimichurri41u Rundvlees met Chimichurri41u
- 
      
      
      Recept
         Rundvlees in paprikasaus45u30m Rundvlees in paprikasaus45u30m
- 
      
      
      Recept
         Daging Malakka (rundvlees met pinda's)42u30m Daging Malakka (rundvlees met pinda's)42u30m
- 
      
      
      Recept
         Light rundvlees a là stroganoff445m Light rundvlees a là stroganoff445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
 Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
| Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
|---|---|---|---|
| Calorieën | 9597 kcal | 479% | 38388 kcal | 
| Vetten | 206 g. | 295% | 824 g. | 
| Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Zout | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Koolhydraten | 74 g. | 28% | 296 g. | 
| waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. | 
| Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
| Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
| Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |