Pikante Bloody Mary-boter
- Herkomst Nederland
- Categorie Hapjes
- Bereiden
- Kookboek van jacob
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
Bereidingswijze
- Roer de boter luchtig en voeg geleidelijk de en de overige ingrediënten toe en breng op smaak met met de versgemalen en zee zout.
- Schep de boter op een lang stuk aluminiumfolie van ca 50 cm.
- en rol deze strak op tot een staaf, knijp de uiteinden dicht en laat de boter in de koelkast opstijven.
- Bij gebruik schuine plakken snijden.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Pikante feestballetjes41u5m
-
Recept
Pikante kiphapjes430m
-
Recept
Pikante kiptortilla415m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomboter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- roomboter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 230 kcal | 11% | 920 kcal |
Vetten | 23 g. | 33% | 92 g. |
Waarvan verzadigd | 14 g. | 70% | 56 g. |
Waarvan onverzadigd | 7 g. | 26% | 28 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 3 g. | 52% | 12 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 10 mg. | 1% | 40 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |