Pikante Kip Kerrie

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Keukenmachine
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Hak de naar uw gewenste grote.
  2. De in een kom met wat water en 1 dopje azijn.
  3. Goed om mengen, water weggooien en vervolgens weer met wat water wassen.
  4. in een vergiet laten uitlekken!
  5. Dit zodat het glibberige van het weggaat.
  6. snijd je in reepjes.
  7. Knoflook en de rode stamp je fijn, maal je fijn in je keukenmachine.
  8. Pan goed heet maken.
  9. in de pan doen.
  10. Als je goed heet is, doe je de uitjes in je pan.
  11. Laat deze goudbruin worden.
  12. Zijn je uitje goudbruin doe je de erbij.
  13. Deze bak je net zolang totdat het een beetje donker wordt.
  14. Je kunt ook aan je lepel ruiken.
  15. Dit zal wat sterker ruiken.
  16. Daarna de knoflook en die u samen heeft gestampt of gemalen erbij.
  17. Dit alles goed mengen.
  18. Nadat de goed is uitgelekt, gaat deze in pan.
  19. Alles goed om mengen.
  20. laat wat water vrij.
  21. Als deze is opgedroogd, gaat erbij zwarte , aji-no-moto en .
  22. Alles goed omscheppen.
  23. Als het gaar is, gaat de erbij en de gele (deze zijn schuin in reepje gesneden).
  24. Alles omscheppen en voila!
  25. Smakelijk eten!
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • sojasaus is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1548 kcal
77%6192 kcal
Vetten
18 g.
26%72 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pikante Kip Kerrie