Snijd het vlees in blokjes van ongeveer 1½ cm.
Pel de en hak ze met de rode fijn.
Verhit 2 eetlepels olie in een wok en roerbak hierin als de olie begint te dampen de knoflook en rode peper(1 snufje)(1 stuk)2 minuten.
Voeg de basilicum en een snufje zout(1 snufje) toe.
Schep het mengsel uit de pan.
Verhit de rest van de olie in de pan en roerbak hierin als de olie begint te dampen de blokjes vlees 2 minuten op een hoog vuur.
Voeg de snijbonen(400 gram) en prei(300 gram) toe en roerbak ze 5 minuten mee.
Roer het citroensap(4 eetlepels), het gebakken knoflookmengsel en de slagroom(2 deciliter) of kokosmelk erdoor en laat het gerecht nog 2 minuten pruttelen.
Breng het geheel verder op smaak met peper(1 snufje)(1 stuk) en zout(1 snufje).
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
Geen overeenkomsten gevonden.
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
slagroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.