Pilaf met witte rijst
- Herkomst Nederland
- Categorie Rijstgerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van gelinde-bluemink
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Snijd de en het vlees fijn.
- Bak het vlees in hete bruin en voeg de toe.
- Voeg de , , en toe.
- Laat het geheel 15 minuten zachtjes sudderen.
- Kook ondertussen de rijst volgens de algemene bereidings wijze. (Algemene bereidingswijze van snelkookrijst:
- Breng met het aan de kook Voeg de toe en breng het weer aan de kook. 8 minuten laten koken (hittebron laag zetten) Giet de af).
- Voeg de laatste 5 minuten de gesneden perzik toe.
- Voeg iets toe als de massa te dik is.
- Bij dit gerecht kan ook sla of komkommer worden geserveerd.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Pilaf420m
-
Recept
Pilaf425m
-
Recept
Pilaf met tomaat en perzik430m
-
Recept
Pilaf met kip,perziken en ketjap41u
-
Recept
Pilaf kip420m
-
Recept
Pilaf430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in margarine en sambal
- sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap
- ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in margarine
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- margarine kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
- Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine en sambal
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 357 kcal | 17% | 714 kcal |
Vetten | 6 g. | 9% | 12 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 45 g. | 17% | 90 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |