Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Vlees, , , en knoflook in stukjes snijden.
    Vlees kruiden met en .
    Vlees aanbraden.
  2. en knoflook erbij doen.
  3. Dan de en erbij doen.
    De tomatenblokjes en de toevoegen.
    Perziksap, ketjap, sambal, en door elkaar roeren.
  4. Dit bij vleesmengsel doen en laten sudderen tot alles gaar is.
  5. Vlak voor het opdienen pas de perzikstukjes erbij doen en even mee warm laten worden.

    koken.
25
25
25

Variaties op Pilav

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Pilav
VariatieAantalGang
Pilav11Stoofschotels
Abrikozenpilav met lamsvlees1Rijstgerechten
Pilav van kippendijenfilet1Gevogelte

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal oelek en olie
  • sambal oelek kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
  • ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal oelek
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (3)

Pilav heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 3 recensies
RESET

Bij ons is het aangebrand dus geen succes.
Linda 23 februari 2013
Dank voor je reactie. Kijk eens in mijn receptenboek bij exotische rijst of drie-kleuren paprika kip. Deze lijken hier een beetje op en zijn ook heerlijk Groetjes Isa
breemer 15 november 2012
Deze pilav is heerlijk. Ik heb het gemaakt voor een grote groep mensen, dus het recept maal 3. Alleen de rozijnen achterwege gelaten, maar 1 groot blik perziken (i.p.v. 3) met het sap gebruikt en 1 gr... Lees reactie
Liesbeth 4 november 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
769 kcal
38%3076 kcal
Vetten
16 g.
22%64 g.
Waarvan verzadigd
1 g.
6%4 g.
Waarvan onverzadigd
2 g.
8%8 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
117 g.
45%468 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pilav