Pilav

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Snijd de in kleine stukken.
  2. Snijd de perziken in blokjes van een cm.
  3. Zet water op voor de rijst.
  4. Bak de aan in en voeg de knoflook (+ sambal) toe.
  5. Als de wit is, voeg je de en de toe.
  6. Laat dit een minuut of 2 op hoog vuur staan.
  7. Voeg de perziken toe en ca.
  8. de helft van de siroop.
  9. Kook de rijst volgens de beschrijving op de verpakking.
  10. Laat de Pilav sudderen tot de perziken zacht worden maar niet te zacht.
  11. Voeg meer siroop toe om de saus dunner te maken.
  12. Eet smakelijk.
25
25
25

Variaties op Pilav

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Pilav
VariatieAantalGang
Pilav11Stoofschotels
Pilav Zakanaka1Rijstgerechten
Pilav van Jos1Vlees

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal badjak
  • ketchup en sambal badjak kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap
  • ketjap en ketchup past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in ketchup
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal badjak
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal badjak
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ketjap is niet geschikt voor een soja-intollerantie
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal badjak
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1065 kcal
53%4260 kcal
Vetten
15 g.
22%60 g.
Waarvan verzadigd
2 g.
10%8 g.
Waarvan onverzadigd
4 g.
14%16 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
168 g.
64%672 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pilav