Pindasaus van pindakaas
- Herkomst Nederland
- Categorie Sauzen en marinades
- Pindasaus recepten
- Bereiden
- Kookboek van lieseth
- 14 reviews
Bereidingswijze
- Snipper het en fruit het in het beetje .
- Maak de en en/of water warm en roer dit tot een glad geheel.
- Voeg hierna de overige ingrediënten toe en breng het zachtjes aan de kook.
- Serveer warm.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Snelle pindasaus415m
-
Recept
Pindasaus van JandeMan410m
-
Recept
Pittige pindasaus met kokosmelk410m
-
Recept
Pindakaas slasaus45m
-
Recept
Pindasaus410m
-
Recept
Pindasaus415m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- sambal kan sporen bevatten van pinda en Allergie in pindakaas
- pindakaas en sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
- suiker en ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- melk en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- pindakaas kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (14)
Pindasaus van pindakaas heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.6 / 10 in 14 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 85 kcal | 4% | 340 kcal |
Vetten | 6 g. | 9% | 24 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 7 g. | 2% | 28 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |