Pindasoep
- Herkomst Suriname
- Categorie Soepen
- Pindasoep recepten
- Bereiden
- Kookboek van tamara87
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Soeppan
- Pan
Bereidingswijze
- Breng in een grote soeppan de kipbraadsticks aan de kook in anderhalve liter water, met het en de gesnipperde .
- Laat het geheel 1 uur zachtjes doorkoken tot het vlees van het bot valt.
- Neem de braadsticks uit de pan, laat ze afkoelen, haal al het vlees eraf en snijd het klein.
- Doe het vlees terug in de pan.
- Roer de en de sambal met een soeplepel kookvocht los in een kom.
- Doe dit mengsel terug in de pan en voeg ook de spekblokjes toe.
- Proef de soep, te pittig is wat erbij, te mild?
- Dan sambal erbij.
- Voeg de taugé en het toe en laat het geheel nog 10 minuten zacht doorkoken.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Pindasoep420m
-
Recept
Antilliaanse pindasoep op een makkelijke manier445m
-
Recept
Indische pindasoep met prei41u5m
-
Recept
Pindasoep430m
-
Recept
Afrikaanse pindasoep445m
-
Recept
Pindasoep420m
Variaties op Pindasoep
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Pindasoep | 8 | Soepen |
Noodle-pindasoep met ei | 1 | Budget |
Eenvoudige pindasoep | 1 | Vegetarisch |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- kippenbouillontablet en sambal oelek kan sporen bevatten van pinda en Allergie in pindakaas
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in pindakaas, kippenbouillontablet, sambal oelek
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillontablet
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillontablet
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillontablet
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal oelek
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in pindakaas en kippenbouillontablet
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal oelek
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 268 kcal | 13% | 1072 kcal |
Vetten | 21 g. | 30% | 84 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |