Pindasoep

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. snijden, kip in stukjes snijden en met wat versgemalen en sambal even laten marineren.
    en de gemarineerde kip aanbraden.
    opzetten met de kippenbouillonblokjes, en pindastukjes er door roeren, de in stukjes gesneden er door en de aangebraden kip en er door roeren.
  2. De soep minimaal een uur op laag vuur laten trekken.
  3. Vlak voor het opdienen +/- 10 min.
  4. de taugé er door roeren.
    Naar smaak kun je er nog wat aan toevoegen.
    De soep moet enigszins stevig zijn, eventueel nog wat toevoegen om de gewenste stevigheid te verkrijgen.
25
25
25

Variaties op Pindasoep

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Pindasoep
VariatieAantalGang
Pindasoep8Maaltijdsoepen
Indische pindasoep met prei1Soepen
Pindasoep met tauge1Soepen

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • sambal oelek en kippenbouillon kan sporen bevatten van pinda en Allergie in pinda en pindakaas
  • sambal oelek, kippenbouillon, pindakaas kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap
  • ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek
  • kippenbouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in knolselderij
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kippenbouillon en pindakaas kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal oelek
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Pindasoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Hahaha alleen al aan pindakaas komt dit neer op 1730 kcal per persoon!
Henriëtte 29 april 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
139 kcal
6%556 kcal
Vetten
3 g.
4%12 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
3%0 g.
Waarvan onverzadigd
1 g.
4%4 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
11 g.
4%44 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pindasoep