Pindasoep
- Herkomst Nederland
- Categorie Soepen
- Bereiden
- Kookboek van sprankje
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Breng in een grote pan de kippenbouten aan de kook met 1,5 liter water, het -blokje en de .
Laat 1 uur zachtjes doorkoken tot het kippenvlees van het bot valt.
Neem de uit de pan, laat ze afkoelen, haal het vlees eraf en snijd het in blokjes.
Roer de en de met een soeplepel kookvocht los in een kom.
Doe het kippenvlees terug in de pan met het -prutje en de spekblokjes.
Voeg de taugé en het pimentpoeder toe en laat het geheel nog 10 minuten zachtjes doorkoken.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Pindasoep41u30m
-
Recept
Pindasoep met kipfilet en ei420m
-
Recept
Indische pindasoep met prei41u5m
-
Recept
Pindasoep430m
-
Recept
Afrikaanse pindasoep445m
-
Recept
Pindasoep420m
Variaties op Pindasoep
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Pindasoep | 8 | Soepen |
Antilliaanse pindasoep op een makkelijke manier | 1 | Soepen |
Indische pindasoep met prei | 1 | Soepen |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- sambal en kippenbouillon kan sporen bevatten van pinda en Allergie in pindakaas
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in pindakaas, sambal, kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in pindakaas en kippenbouillon
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 268 kcal | 13% | 1072 kcal |
Vetten | 21 g. | 30% | 84 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |