Pipette rigate met coutgette en ansjovis
- Herkomst Italie
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van louca
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
Bereidingswijze
- Verhit de in een koekenpan.
- Snijd de geroosterde in stukjes en bak ze even in de hete olie.
- Maak de schoon en snipper ze ragfijn.
- Bak de knoflook even mee en voeg de passata toe.
- Ontdoe de rode van de pitjes en snijd hem in kleine stukjes.
- Snijd de in kleine dobbelsteentjes.
- Voeg de , en toe en laat het geheel ca. 10 min.
- zachtjes garen.
- Af en toe roeren om aanbakken te voorkomen.
- Voeg de fijngesneden toe en laat nog even doorgaren totdat de beetgaar is.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Giet de pasta af in het vergiet en roer hem meteen onder de saus.
Serveer in diepe, voorverwarmde borden.
Geef er een glas niet te zware, droge, rode Italiaanse wijn bij.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Penne met broccoli en ansjovis430m
-
Recept
Eenvoudige tagliatelle met ansjovis en knoflook430m
-
Recept
Knoflookpasta met ansjovis430m
-
Recept
Pipe rigate met tomatensaus en olijventapenade435m
-
Recept
Pipe rigate met kip, geitenkaas en asperges41u5m
-
Recept
Penne rigate della nonna425m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ansjovis is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 15 kcal | 0% | 45 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |