Pittige bruine bonensoep met speklappen

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Zet een pan water op en doe daar de bouillonblokken in.
  2. Wanneer het water kookt, voeg de inhoud van de pot bruine er aan toe.
  3. In een andere pan bak je de speklapblokjes aan tot dat ze krokant zijn.
  4. Voeg de (gesneden) en de knoflook er aan toe.
  5. Voeg ook de , en aan de speklapjes toe.
  6. Snijd de fijn, wassen en uit laten lekken.
  7. Voeg de inhoud van de pan met gebakken spek aan de pan bruine toe.
  8. Als laatste voeg je de aan de soep toe.
  9. Laat het mengsel vervolgens nog 1 uur zachtjes koken.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • selderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Pittige bruine bonensoep met speklappen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Ik heb 2 liter water genomen, 2 rundvlees en 1 groentebouillonblokken genomen + 1 kruidenbuiltje voor vleesbouillon mee laten trekken. 1 rode peper klein gesneden(zonder zaadjes)toegevoegd en een 1/2 ... Lees reactie
Eduard van Loon 10 januari 2014
Ziet er lekker uit, maar ... hoeveel water moet ik gebruiken?
Eduard van Loon 10 januari 2014

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
86 kcal
4%344 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
16 g.
6%64 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pittige bruine bonensoep met speklappen