Pittige bruine bonensoep met speklappen
- Herkomst Indonesie
- Categorie Soepen
- Bruine bonensoep recepten
- Bereiden
- Kookboek van vosje1952
- 2 reviews
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Zet een pan water op en doe daar de bouillonblokken in.
- Wanneer het water kookt, voeg de inhoud van de pot bruine er aan toe.
- In een andere pan bak je de speklapblokjes aan tot dat ze krokant zijn.
- Voeg de (gesneden) en de knoflook er aan toe.
- Voeg ook de , en aan de speklapjes toe.
- Snijd de fijn, wassen en uit laten lekken.
- Voeg de inhoud van de pan met gebakken spek aan de pan bruine toe.
- Als laatste voeg je de aan de soep toe.
- Laat het mengsel vervolgens nog 1 uur zachtjes koken.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Bruine Bonensoep430m
-
Recept
Bruine bonensoep445m
-
Recept
Bruine bonensoep42u30m
-
Recept
Bruine bonensoep45u
-
Recept
Oud Hollandse bruine bonensoep41u45m
-
Recept
Pittige Servische bonensoep41u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- selderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (2)
Pittige bruine bonensoep met speklappen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 86 kcal | 4% | 344 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 16 g. | 6% | 64 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |