Pittige gehaktballen

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Doe alle ingrediënten in een kom.
  2. Roer alles goed door elkaar.
    Maak kleine balletjes, met een doorsnede van ongeveer 3 cm.

    Bak de balletjes rondom in ruim iets gaar.

    Doe dan een deksel op de pan en laat de balletjes 10 min staan.
  3. Draai de balletje en doe de deksel weer terug op de pan.
  4. Laat het weer 10 min staan.

    Voordat je de balletjes opdient ze rondom snel bruin bakken, zonder deksel.

    Lekker met mosterd of mayonaise.
25
25
25

Variaties op Pittige gehaktballen

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Pittige gehaktballen
VariatieAantalGang
Pittige gehaktballen3Vlees

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal manis
  • sambal manis en ketchup kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis en beschuit
  • ketjap manis, ketchup, beschuit past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • beschuit kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in beschuit en bakboter
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in ketchup
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal manis
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in beschuit
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal manis
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • beschuit kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal manis
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
72 kcal
3%1440 kcal
Vetten
5 g.
7%100 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%20 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pittige gehaktballen