Pittige gevulde biefstuk

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Tip:
  2. laat de plakken alvast snijden door de slager scheelt een hoop werk.
  3. Bestrooi de lappen met .
  4. Snijd de 's doormidden en verwijder het zaad.
  5. Snijd iedere helft in 4 repen.
  6. Verwijder de zaadjes van de rode .
  7. Snijd de in vieren.
  8. Snijd de door midden.
  9. De vulling :
  10. Doe 4 repen van de groene , 4 repen van de gele , de rode , 8 stukken ui in de hakmolen totdat alles heel fijn gesneden is.
  11. Niet te lang want dan word het een prutje.
  12. Leg op een lap ongeveer een eetlepel van het mengels en rol de op.
  13. Steek de rol aan een spies, daarna een reep , een stuk ui, dan een halve tomaat en nog een reep parika.
  14. Dan weer een een opgerolde en weer een reep , een stuk ui, halve tomaat en een reep .
  15. Daarna weer een opgerolde .
  16. Daarna maak je nog zo'n spies klaar.
  17. Bereiden op de barbeque of grillplaat totdat de naar wens is.
  18. Licht rose is hij het lekkerst, sappig en de groentes zijn dan ook niet te rauw.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
117 kcal
5%234 kcal
Vetten
1 g.
1%2 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
20 g.
7%40 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pittige gevulde biefstuk