Pittige hapjes
- Herkomst Nederland
- Categorie Hapjes
- Bereiden
- Kookboek van andreajordy
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Snijd de plakjes door midden.
- Snipper de en meng deze door het .
- Neem een bolletje en leg dit op de ene helft van het en vouw het broodje dicht.
- Je hebt dan een broodje wat de helft is van een normaal sauzijnenbroodje.
- Je krijgt dus 20 broodjes.
- Verwarm de oven voor op 150 graden C.
- en maak de rest van de broodjes.
- Maak met een mes diagonaal inkepingen over het broodje.
- Zo kan het vocht van het er uit.
- Klop het los en smeer de bovenkant van de broodjes in en bestrooi ze met .
- Bak ze in ongeveer 30 minuten gaar.
Ook lekker om te maken
Variaties op Pittige hapjes
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Panada (licht pittige hapjes) | 1 | Hapjes |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1801 kcal | 90% | 1801 kcal |
Vetten | 194 g. | 277% | 194 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 9 g. | 3% | 9 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |