Pittige kip met knapperige taugé

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. in blokjes snijden, de snipperen.
  2. Verhit de en bak de bruin en gaar.
  3. Haal de kip uit de pan en fruit de in het achtergebleven bakvet aan.
  4. Pers er de boven uit en voeg de drinkbouillon toe.
  5. Doe er de witte , ketjap en toe en roer alles goed door elkaar.
  6. Doe er nu de bruine , en de toe en roer alles tot een saus.
  7. Doe er de kipblokjes bij warm het geheel goed door.
  8. Voeg tenslotte de taugé toe en warm dit kort mee zodat de taugé lekker knapperig blijft.
  9. Lekker met rijst,atjar en kroepoek.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • sambal kan sporen bevatten van pinda en Allergie in pindakaas
  • pindakaas, ketchup, sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
  • suiker, ketjap manis, ketchup past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in ketchup
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • pindakaas kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Pittige kip met knapperige taugé heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Ik maak dit recept regelmatig... Iedereen vind het heerlijk...en dat is het ook.
Wia Luiken 3 maart 2017

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
347 kcal
17%1388 kcal
Vetten
8 g.
12%32 g.
Waarvan verzadigd
1 g.
5%4 g.
Waarvan onverzadigd
2 g.
6%8 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
38 g.
14%152 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pittige kip met knapperige taugé