Pittige rundergoulash
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Rundergoulash recepten
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Pan
Bereidingswijze
- Bak in een droge koekenpan de zachtjes 4 minuten en voeg de toe.
- Snijd het rundvlees in blokjes en bak ze in 8 minuten rondom bruin.
- Pel de knoflook en en snijd ze fijn.
- Snijd de fijn.
- Voeg de knoflook, en toe aan de en bak het 3 minuten mee.
- Voeg de toe.
- Verkruimel het bouillontablet erboven.
- Voeg de , , en 1 deciliter water toe.
- Breng het geheel aan de kook.
- Laat het gerecht met de deksel schuin op de pan 2 uur zachtjes stoven.
- Voeg eventueel vlak voor het opdienen een klein scheutje room toe.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Rundergoulash42u30m
-
Recept
Hongaarse rundergoulash42u50m
-
Recept
Sapi curry madras (pittige curry van rundvlees)45u35m
-
Recept
Manzo Arrosto (ossenhaas met hartige taartjes, pittige spitskool en sambucca-saus)430m
-
Recept
Vleesballetjes in pittige mosterdsaus42u15m
-
Recept
Pittige varkenshaas in spek en bladerdeeg450m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 610 kcal | 30% | 2440 kcal |
Vetten | 35 g. | 51% | 140 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 25 g. | 9% | 100 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |