Pittige rundvleesstoofpot
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jaccor
- 1 reviews
Keukenspullen
- Wok
Bereidingswijze
- Snijd het vlees in blokjes.
Pel en snijd de . - Snijd de knoflook in kleine stukjes.
Snijd de in dunne reepjes.
Was de pepers en verwijder de zaadlijsten en pitjes.
Verhit de in de wok en bak hierin het rundvlees snel rondom bruin.
Haal het vlees uit de wok.
Bak de , en de knoflook hierin licht aan.
Voeg de Spaanse , , , , en toe en bak even mee.
Doe het vlees weer in de wok.
Even goed door scheppen en doorbakken. - Ketjap, kruidnagelen, , en toevoegen.
Voeg nu zoveel water toe dat het vlees net niet onder staat.
Vleesbouillontablet verkruimelen en toevoegen en alles 2½ uur sudderen.
Voeg de toe en schep het geheel nogmaals goed door.
Laat het geheel nog een ½ uur sudderen.
Als het geheel aan de dunne kant blijft, bind het dan af met wat .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Pittige vleesschotel41u
-
Recept
Pittige varkenshaas in spek en bladerdeeg450m
-
Recept
Sapi curry madras (pittige curry van rundvlees)45u35m
-
Recept
Sambal goreng ati (licht pittige varkenslever met snijbonen)450m
-
Recept
Varkenshaas met pittige groente en cashewnoten445m
-
Recept
Gehaktballetjes in pittige tomatensaus450m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- ketjap manis en bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- ketjap manis en basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en azijn
- olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (1)
Pittige rundvleesstoofpot heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 536 kcal | 26% | 2144 kcal |
Vetten | 27 g. | 39% | 108 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 26 g. | 10% | 104 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |