Pittige salade met gevulde kipfilets

Ingrediënten

+ -
print

Voor de salade:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan

Bereidingswijze

  1. Prak met een vork het gehakt, de , , de jam, de sambal en het doorelkaar.
  2. Bak het geheel rul in een koekenpan met wat .
  3. Snijd de kipfilet in de lengte open.
  4. Leg de opengeklapte kipfilet tussen plasic folie en sla de filet plat met de platte kant van een zwaar(hak)mes.
  5. Schep de helft van het gehaktmengsel op een helft van de platgeslagen kipfilet en klap de andere helft eroverheen.
  6. Bestrooi met kipkruiden (laat deze even intrekken) en bak de kipfilet aan weerszijden mooi bruin en gaar (ca. 15 minuten).
  7. Laat afkoelen.
  8. Maak ondertussen de salade klaar.
  9. Snijd het stronkje uit de en snijd de kool in dunne repen (ca 1/4 cm).
  10. Roer in een kommetje de , de jam, de sambal en een snufje door elkaar.
  11. Klop de erdoor en vermeng dit sausje door de en verdeel de salade over de borden.
  12. Snijd de in plakjes en leg ze op de salade.
  13. Garneer met de .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal trassi, sambal trassi, olie
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal trassi en sambal trassi
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in monchou en boter
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal trassi en sambal trassi
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • monchou en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • sambal trassi en sambal trassi kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in sambal trassi en sambal trassi
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal trassi en sambal trassi
  • zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
297 kcal
14%1188 kcal
Vetten
29 g.
41%116 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
10 g.
3%40 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pittige salade met gevulde kipfilets