Pittige spaghetti met geroosterde paprika

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Pan
  • Staafmixer

Bereidingswijze

  1. Snijd de rode 's in stukken, en verwarm ondertussen de grill.
  2. Plaats de stukken daarna onder de grill voor ongeveer 15minuten.
  3. Hou hierbij zelf ook de 's in de gaten.

    Tijdens het wachten kunnen we alvast de , rode , en shakira pepertje fijnsnijden.
  4. De snijden we in vieren, de gele in blokjes en de spinazie moet worden gewassen.

    Als dan de 's klaar zijn gooi je ze in een staafmixer en pureer je ze waarna je ze in de pan doet.
  5. Doe bij deze saus de helft van de .
  6. De pan kan op laag vuur warm gehouden worden, maar pas op het laatst moet het aan de kook gebracht worden.

    Kook vervolgens de volgens de gebruiksaanwijzing.

    Verhit in een wok en bak hierin de , pepertjes en ongeveer 2 minuten.
  7. Doe vervolgens de gele erbij, bak een minuutje mee en doe dan de erbij.
  8. Laat dit even een paar minuten bakken, en doe vervolgens de spinazie erbij.
  9. Dit kun je het beste in porties doen omdat de spinazie heel erg slinkt.

    De paprikasaus aan de kook brengen, de afgieten, en de saus hierdoor roeren.

    Serveer de met saus, en leg hier bovenop de gebakken groenten.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • spaghetti is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1101 kcal
55%4404 kcal
Vetten
13 g.
18%52 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
15 g.
5%60 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pittige spaghetti met geroosterde paprika