Pittige varkenshaas in spek en bladerdeeg
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jaccor
- 4 reviews
Keukenspullen
- Deegroller
- Vijzel
- Pan
- Oven
Bereidingswijze
- Verwijder de zaden en zaadlijsten uit de en snijd deze klein.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Wrijf de , knoflook, ui, peper, en tot een pasta in een vijzel.
De oven voorverwarmen op 200 °C
Bak de varkenshazen in de olijfolie rondom bruin.
Haal de varkenshaas uit de pan
Leg de plakken in twee delen op het werkblad.
Laat de pakken elkaar iets overlappen.
Strijk de kruidenpasta over het .
Leg de varkenshazen op de en rol de er omheen.
Als je losse plakken hebt even aan elkaar rollen met een deegroller.
Rol het tot 2 een langwerpige plakken.
De hoeveelheid plakken hangt af van de grote van de varkenshazen.
Leg de in gerolde varkenshaas op het en maak hiervan een mooi dicht pakketje
Bak het gehele in de oven in 20 minuten mooi bruin.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Varkenshaas met spinazie in bladerdeeg445m
-
Recept
Varkenshaas in bladerdeeg met kastanje champignons430m
-
Recept
Pittige rundvleesstoofpot43u30m
-
Recept
Varkenshaas in groene kerrie430m
-
Recept
Varkenshaas met pittige groente en cashewnoten445m
-
Recept
Varkenshaas met champignonssaus415m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- bladerdeeg en bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (4)
Pittige varkenshaas in spek en bladerdeeg heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 4 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1741 kcal | 87% | 6964 kcal |
Vetten | 60 g. | 86% | 240 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 53 g. | 20% | 212 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |