Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Oven
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Begin met de bodem.
  2. Neem wat lauw en voeg het halve zakje toe.
  3. Even goed mengen.
  4. Doe de in een ruime kom en voeg de , en toe.
  5. Voeg de toe en voorzichtig wat tot het deeg tijdens het kneden gemakkelijk van uw vingers loslaat.
  6. Kneed het deeg door elkaar tot een glad deeg ontstaat en laat dit een uurtje rusten op een warme plek onder een theedoek.

    Snijd ondertussen de , , , tomaat en in kleine blokjes en bewaar deze gescheiden.
  7. Rasp de .
  8. Verwarm een koekenpan en fruit de en de uien wat aan.
  9. Prak met een vork het gehakt er doorheen tot het rul is.
  10. Voeg de toe en haal van het vuur.

    Rol 4-8 grote bodems van het deeg.

    Bestrijk de bodems met de achterkant van een lepel met .
  11. Schep met een lepel het gehakt mengsel op de pizza's en voeg de tomatenblokjes toe.
  12. Verdeel de over de pizza's en strooi de eroverheen.
  13. Bestrooi nu je eigengemaakte pizza's met de en doe ze 8 á 9 minuten in een voorgewarmde oven op 225 graden.
  14. Eet smakelijk!
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • gist kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
565 kcal
28%2260 kcal
Vetten
17 g.
24%68 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
68 g.
26%272 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pizza á la Boutique Blanche