Pizza alla Gio
- Herkomst Italie
- Categorie Hoofdgerechten
- Bereiden
- Kookboek van natalie
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Meng voor het deeg de met het .
Los de en het op in het water.
Maak een hoop van de en maak daar een kuiltje.
Klop daar het gistpapje en de lauwe in los met de .
Meng samen met de tot een egaal deeg.
Laat het deeg in plastic afgedekt gedurende 30 minuten rusten.
Verwarm de oven voor op 225 C.
Rol het deeg dun en rond uit.
Besmeer het deeg met de .
Pel de en snij in ringen.
Snijd de , mozerella en de in stukken.
Beleg de pizza ermee.
Snijd de door de midden en leg dit er overheen.
Bak de pizza in circa 10 minuten tot de randen goudbruin zijn.
Haal de pizza uit de oven.
Meng de , knoflook en .
Bestrijk de pizzarand ermee zodra deze uit de oven komt
Bestrooi de pizza met de ruccola.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Verse pizza41u
-
Recept
Gezonde Pizza425m
-
Recept
Pizza met zelfgemaakt deeg en saus415m
-
Recept
Spelt pizza bodem440m
-
Recept
Snelle pizza420m
-
Recept
Pizza variatie nr. 1425m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- gist kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- melk is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en champignons
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 4765 kcal | 238% | 19060 kcal |
Vetten | 877 g. | 1253% | 3508 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 109 g. | 41% | 436 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |