Pizza met shoarma

Ingrediënten

+ -
print

De vulling:

Pizza deeg:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Vulling:
  2. In een pan heb ik gedaan en als het warm is de shoarma, die je al lekker gekruid hebt, erin gedaan, gaar laten worden, en apart houden.
  3. Tomatensaus:
  4. In een pannetje, laten fruiten in , dan de gepureerde gepelde erbij doen, zacht vuur zetten.
  5. Als het kookt, doe je er bij en beetje suiker om het bittere weg te halen en basilicum erbij.
  6. Snijd de in plakjes.
  7. Pizza Deeg:
  8. Ik heb niet echt een recept maar er zijn wel 2 dingen dat je moet onthouden als je pizza maakt.
  9. Dat heeft mijn vader me geleerd en hij is pizzabakker: 1 liter water = 30 gram zout dus ½ liter water = 15 gram zout Laat het altijd 2 tot 3 uur rijzen Voor deze pizza heb ik dus een half liter lauw water gedaan in een kom en heb ik er een vers gist blokje in laten smelten.
  10. Dan heb ik er 15 gram bij gedaan, de erbij totdat ik gewoon zo een brooddeeg had en dan nog wat .
  11. Heel goed kneden, hoe langer je het kneed hoe zachter en mooier je pizza.
  12. Je moet het zelf voelen dat het goed is, dan laten rijzen, met een vochtige theedoek erover, anders droogt hij uit!! 2 tot 3 uur laten rijzen.
  13. Dan doe je het dus ergens in, een pizzapan ofzo, dan tomatensaus erop, shoarma erop en plakjes, nog erop, , (anders smaakt de niet en is altijd een finishing touch) en wat oregano!
  14. Voorverwarmde Oven (200 graden C.) in totdat hij goed gaar is.
  15. Shoarma is niet italiaans, maar combinatie is wel lekker!
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • gist kan sporen bevatten van gluten en Allergie in deeg en bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in mozzarella en deeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mozzarella is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
283 kcal
14%1132 kcal
Vetten
15 g.
22%60 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
30 g.
11%120 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pizza met shoarma