Pizza Pazza (dichte pizza) met ijsbergsla
- Herkomst Nederland
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van cheffie
- 1 reviews
Keukenspullen
- Bakplaat
- Pan
- Oven
Bereidingswijze
- kruiden met een beetje en en dan bakken en rullen in de pan.
- Uitje snipperen, toevoegen aan de en even meebakken.
- De sambal en knoflookpasta toevoegen.
- schoonmaken en in plakjes snijden De en in een kom doen.
- De in een bakje doen en verdunnen met 6 eetlepels water.
- Dit alles mengen in de kom.
- Pizzadeeg uit de verpaking halen, uitrollen en in tweeën snijden.
- Op een ingevette bakplaat doen en doe dan op de helft van de pizza een laagje met de pizzasaus.
- Daar overheen een flinke laag geraspte .
- Daarna de er op en een beetje pizza kruiden.
- LET OP!
- dit alles dus op een helft van de pizza.
- De ene helft over de andere vouwen en de randen goed aanduwen (beetje oprollen).
- En dan de oven in volgens aangegeven tijd en warmte (aangegeven op verpakking).
- Als de pizza klaar is, snijd de bovenkant van de pizza open en doe er met een lepel wat van de sla, en knoflookmix in.
- En doe een beetje naast de pizza op het bord. (voor het andere deel afgesneden pizzadeeg geldt natuurlijk hetzelfde) Eet smakelijk (Cheffie)
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal oelek
- sambal oelek kan sporen bevatten van gluten en Allergie in deeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- deeg en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal oelek
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal oelek
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept (1)
Pizza Pazza (dichte pizza) met ijsbergsla heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 471 kcal | 23% | 942 kcal |
Vetten | 25 g. | 36% | 50 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 10 g. | 3% | 20 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |