Pizzadeeg voor 2 pizza`s
- Herkomst Italie
- Categorie Hartige taarten
- Bereiden
- Kookboek van Jeanne87
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Los de en op in 50 ml van het .
- Roer het glad.
Meng de en door elkaar in een kom.
Maak een kuiltje in het midden van de en schenk hier de gistoplossing in.
Schenk de en de rest van het erbij.
Kneed het geheel tot een samenhangende massa. - Het deeg moet loslaten van de wand van de kom.
Met de hand kneden is het ongeveer 10 minuten kneden
Je kunt het ook machinaal doen.
Maak van het deeg een bal en doe hem in een kom, afgedekt met een vochtige theedoek of vershoudfolie.
Laat het deeg ongeveer een uur rijzen.
Verdeel het deeg in twee porties en maak de bodem.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Basisrecept pizzadeeg42u40m
-
Recept
Pizza calzone430m
-
Recept
Pizza-deeg41u25m
-
Recept
Pizza carnivoor415m
-
Recept
Magere pizza Calzone met achterham of tonijn425m
-
Recept
Basis voor quiche445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- gist kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 541 kcal | 27% | 1082 kcal |
Vetten | 13 g. | 19% | 26 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 89 g. | 34% | 178 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |