Pizzahapjes
- Herkomst Nederland
- Categorie Hapjes
- Pizzahapjes recepten
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Roer de rookaas, de en 1/2 theelepel met een lepel glad.
Breng op smaak met en .
Verdeel het roomkaasmengsel over 2 schaaltjes. - Laat de uitlekken in een vergiet.
- Roer de door de eerste helft van het roomkaasmengsel glad.
Leg de 2 plakken op elkaar, snijd ze in dunne reepjes en dan in kleine blokjes. - Roer de door de tweede helft van het roomkaasmengsel.
Verwarm de oven voor op 200 graden celsius. - Bekleed een bakblik met bakpapier.
Was de . - Snijd elke tomaat in 4 plakken.
- Verdeel het in 8 stukken, kneed er bolletjes van, leg ze op het bakpapier en druk ze plat.
Leg 2 plakken op alle deegplakken. - Verdeel het hamroomkaasmengsel over 4 plakken en verdeel de tonijnroomkaas over de andere 4 deegplakken.
- Bestrooi alle plakken met de geraspte en iets .
- Bak ze 15 minuten in de oven.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Pizzahapjes415m
-
Recept
Pizzahapjes420m
Variaties op Pizzahapjes
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Pizzahapjes | 2 | Hapjes |
Pizzahapjes (picolini's) | 1 | Snacks |
Pizzahapjes met zalm | 1 | Snacks |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- pizzadeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- roomkaas en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- roomkaas, melk, kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- tonijn is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 253 kcal | 12% | 1012 kcal |
Vetten | 17 g. | 24% | 68 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 16 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |