Plaattaart met spinazie & courgette
- Herkomst Nederland
- Categorie Hartige taarten
- Bereiden
- Kookboek van beamantel
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakplaat
- Koekenpan
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Ontdooi de plakjes .
- Snijd de in plakjes.
Verwarm de oven voor op 180 graden celsius.
Leg de plakjes op een met bakpapier beklede bakplaat.
Zorg ervoor dat er nog ca. 1,5 cm van het bakpapier zichtbaar is. - Zorg ervoor dat de naden met water aan elkaar gelijmd zijn.
- Prik gaatjes in het deeg.
- Bestrijk het deeg met de .
Verhit een scheut ien een koekepan. - Voeg in gedeeltes de spinazie toe en verwarm al roerend.
- Giet het vocht af en verdeel dit over de .
Verhit een scheut ien een koekenpan en bak hierin de gedurende ca. - vier minuten.
- Verdeel de over de spinazie.
- Bestrooi het geheel naar eigen inzicht met en .
Breek 1 voor 1 de boven de taart op een zodanige manier dat de dooiers heel blijven.
Bestrooi de taart met met . - Bak gedurende dertig minuten de taart goudbruin en gaar.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- bladerdeeg en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1210 kcal | 60% | 4840 kcal |
Vetten | 22 g. | 32% | 88 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |