Pompoen-broodschotel met blauwaderkaas

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Wok
  • Braadpan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Snij de in kwarten, verwijder de pitten en vezels aan de binnenkant.
    Snij de lelijke plekken uit de schil (schillen hoeft niet, de schil wordt zacht bij het bakken) en snij de in kleine blokjes.
    Snij de ui in smalle partjes, de knoflook in kleine stukjes en de in reepjes.
    Verhit olie in een wok / braadpan.
  2. Bak hierin de ui, en knoflook.
  3. Snij de champignons afhankelijk van de grootte door de helft / in kwarten (laat kleintjes heel).
  4. Voeg de champignons en vervolgens de toe en laat even garen.
    Schep het groentemengsel in een ovenschaal / in vier eenpersoonsschaaltjes.
  5. Verbrokkel de kaas boven de schotel en schep door elkaar.
    Klop het ei los met een beetje creme fraiche of en (naar smaak) , zout en peper.
  6. Giet dit mengsel over de groenten.
    Snij het brood in driehoekjes en leg ze bovenop de schotel.
  7. Sprenkel wat olijfolie over het brood.
    Bak de schotel warm en gaar in oven (25 minuten op 200 graden) / combimagnetron (15 minuten op 190 graden + 270 watt).
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • volkorenbrood is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • provencaalse kruiden kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kookroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • provencaalse kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kookroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
494 kcal
24%1976 kcal
Vetten
20 g.
29%80 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
46 g.
17%184 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pompoen-broodschotel met blauwaderkaas