Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonblokje
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillonblokje
Suiker
suiker en vissaus past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonblokje
Koemelk
Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillonblokje
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonblokje
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in vissaus
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillonblokje
Vis
vissaus is niet geschikt voor een vis-intollerantie
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept (3)
Pompoen curry heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8.7 / 10 in 3 recensies RESET
Hartstikke lekker :-)
Inge 30 maart 2016
Al een paar keer gemaakt en iedere keer hartstikke lekker. Overigens doe ik bij de eerste stap de hamlappen er ook in ;-) . Ik neem aan dat dat de bedoeling is.
Inge 30 maart 2016
Lastig te maken recept doordat bij verschillende ingredienten de hoeveelheden ontbreken. Kokosmelk kookt droog, dus maar water toevoegen?
Hennie 3 oktober 2012
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.