Pompoen met biologische kip

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. inwrijven met wat peper en en veel .
  2. Kip snel bakken en daarna in stukjes snijden.
    snipperen en in bakken.
  3. Kipstukjes toevoegen.
  4. Gesnipperde knoflook kort meebakken.
  5. Geschilde en in stukjes gesneden en toevoegen.
  6. De halve tablet oplossen in 250 mL water en daarin de even laten weken.
  7. De bouillon met toevoegen aan het kip/-mengsel, samen met een scheutje ketjap.
  8. Laat dit mengsel zo’n twintig minuten pruttelen met het deksel op de pan.
  9. Ten slotte het vocht enigszins binden door toevoegen van de aangemaakte maizena.
    Serveren met zilvervliesrijst.

    Opmerking:
  10. het gerecht is wat kostbaar door biologische te gebruiken.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • kippenbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
  • ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in maizena
  • kippenbouillon kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Pompoen met biologische kip heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Zeer goed receptje! Alleen Garam Masala vervangen door een kruidenmengsel van Komijn/koriander/Laurierblaadjes/Kaneel/gember/Chili en zwarte peper. De kip heb ik met dit mengsel gekruid tijdens het ... Lees reactie
Anki 5 oktober 2014

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
595 kcal
29%1190 kcal
Vetten
14 g.
20%28 g.
Waarvan verzadigd
1 g.
6%2 g.
Waarvan onverzadigd
2 g.
8%4 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
85 g.
32%170 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pompoen met biologische kip