Pompoenpannenkoeken

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Maak de schoon en kook ze gaar.
  2. Klop de los en meng ze door de fijngemaakte .
    Voeg dan de vanille toe.
    Hierna al roerende het met kaneel en zout en vervolgens de rozijntjes, en de .
    Even proeven.
  3. Eventueel iets meer erbij doen.
    Het beslag mag niet te dun zijn,
    in dat geval iets meer toevoegen.
    Bak van het beslag in pannenkoeken aan beide kanten mooi goudbruin van kleur.
25
25
25

Variaties op Pompoenpannenkoeken

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Pompoenpannenkoeken
VariatieAantalGang
Pompoenpannenkoeken1Vegetarisch

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • bakmeel is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • melk is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (4)

Pompoenpannenkoeken heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.5 / 10 in 4 recensies
RESET

Vanille essence is chemisch, vanille extract is de pure vorm, wel heel duur, maar echt vele malen smakelijker.
Dora 27 oktober 2014
Heerlijk!
Petra 14 september 2013
Zeer lekker en rap te maken!
Marjolien 15 november 2011
Deze pannenkoeken zijn echt lekker.
Monpet 5 november 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1263 kcal
63%5052 kcal
Vetten
15 g.
22%60 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
45 g.
17%180 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pompoenpannenkoeken