Pompoensoep
- Herkomst Nederland
 - Categorie Soepen
 - Bereiden
 - Kookboek van Pandaliesje
 - Schrijf een review
 
Keukenspullen
- Staafmixer
 
Bereidingswijze
- 1e.
 - ui fruiten
– knoflook – kruiden toevoegen
2e. -  blokjes toevoegen
aardappelstukjes en wortelplakjes toevoegen
bouillon toevoegen
water toevoegen tot net aan onder staat
aan de kook brengen – daarna vuur lager
doorkoken tot de groente zacht is 20 – 30 min.
2 eetlepels toevoegen en erdoor roeren
daarna met de staafmixer tot een gladde soep mixen 
Ook lekker om te maken
- 
      
      
      Recept
        
        Pompoensoep420m - 
      
      
      Recept
        
        Pompoensoep440m - 
      
      
      Recept
        
        Oostere pompoensoep445m - 
      
      
      Recept
        
        Pompoensoep41u - 
      
      
      Recept
        
        Pompoensoep425m - 
      
      
      Recept
        
        Zoete pompoensoep met kerrie41u 
Variaties op Pompoensoep
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
| Variatie | Aantal | Gang | 
|---|---|---|
| Pompoensoep | 40 | Soepen | 
| Pittige pompoensoep | 5 | Maaltijdsoepen | 
| Thaise pompoensoep | 2 | Maaltijdsoepen | 
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon en sambal badjak
 - Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippenbouillon en sambal badjak
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
 - Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal badjak
 - Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal badjak
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon
 - Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal badjak
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
 Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
| Per portie  | Dagelijks Aanbevolen  | Recept Totaal  | |
|---|---|---|---|
| Calorieën | 40 kcal  | 2% | 400 kcal | 
| Vetten | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Waarvan verzadigd | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Waarvan onverzadigd | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Cholesterol | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Zout | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Koolhydraten | 7 g.  | 2% | 70 g. | 
| waarvan Vezels | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| waarvan Suikers | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Proteinen | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Vitamine A | 0 µg.  | 0% | 0 µg. | 
| Vitamine C | 0 mg.  | 0% | 0 mg. | 
| Calcium | 0 mg.  | 0% | 0 mg. | 
| Ijzer | 0 mg.  | 0% | 0 mg. |