Poolse Bigos

Ingrediënten

+ -
print

Voor 5 tot 8 personen:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. afspoelen. 5 glazen water  en het samen laten koken in een grote pan.
  2. De speklappen en karbonade bakken en daarna in kleine stukjes snijden.
  3. De kolen in kleine stukjes snijden en samen met het vlees in een grote pan samenvoegen.
  4. Regelmatig blijven roeren.
  5. Denk om aanbranden.
  6. bakken in het vet van de karbonades en er ook bij voegen.
  7. Dit 20 minuten laten sudderen.
  8. en , en naar eigen smaak toevoegen.
  9. Pas op dat het niet te droog kookt.
  10. Anders water toevoegen.
  11. Heerlijk samen met stokbrood of een aardappeltje.
  12. Eet smakelijk.
25
25
25

Variaties op Poolse Bigos

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Poolse Bigos
VariatieAantalGang
Poolse Bigos1Hoofdgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonblokjes
  • bouillonblokjes kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bouillonblokjes
  • bouillonblokjes past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonblokjes
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillonblokjes
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonblokjes
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillonblokjes
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Poolse Bigos heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Klinkt lekker, maar met echte Poolse Bigos ben je minimaal wel twee dagen bezig! Dan is het gerecht op zijn lekkerst. Groetjes Magdalena.
17 augustus 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1143 kcal
57%6858 kcal
Vetten
81 g.
116%486 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
34 g.
13%204 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Poolse Bigos