Portobello met blauwe kaas en rucolapesto
- Herkomst Nederland
- Categorie Voorgerechten
Bijpassend: hoofdgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van snoezi
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Staafmixer
- Oven
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden C.
- Maak ondertussen de rucolapesto.
- Mix de samen met de en twee eetlepels met behulp van de staafmixer tot een grove pesto.
- Proef of de smaak naar wens is en voeg eventueel een beetje peper en zout toe.
- Meestal is de pesto door de en al redelijk zout dus wees hier voorzichtig mee.
- Leg de portobellos met de kap naar boven en smeer de kap in met een beetje .
- Draai de portobellos om en vul/besmeer rijkelijk met de rucolapesto.
- Verkruimel vervolgens een dikke laag blauwe over de pesto.
- Leg de portobellos in een ovenschaaltje en doe ze ongeveer 15 minuten in de oven.
- Garneer met een beetje .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gevulde portobello met pesto en blauwe kaas415u
-
Recept
Gevulde portobello's met Parmezaanse kaas430m
-
Recept
Gevulde portobello's met kaas430m
-
Recept
Mosselen uit de grill met oude kaas410m
-
Recept
Gevulde ramiro paprika's met tomaat, feta kaas en pesto410m
-
Recept
Witlofsalade met kaas410m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 131 kcal | 6% | 262 kcal |
Vetten | 1 g. | 1% | 2 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 12 g. | 4% | 24 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |