Portobello's gevuld met risotto
- Herkomst Italie
- Categorie Warm
- Bereiden
- Kookboek van dineke
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
- Bakplaat
- Oven
- Keukenpapier
Bereidingswijze
- Verwarm oven voor op 220 graden C.
- Maak 's schoon met keukenpapier, verwijder de stelen.
- Breng bouillon tegen kook aan.
- Fruit glazig in 2 eetlepels .
- Bak de rijst al omscheppend 1 min.
- mee.
- Voeg toe en zet vuur laag tot alle is opgenomen.
- Voeg steeds flinke scheut bouillon aan rijst toe en roer tot alle bouillon is opgenomen.
- Na ca. 20-25 min.
- is de rijst gaar.
- Bestrijk ondertussen de 's met 1 eetlepel en leg ze op aluminiumfolie op de bakplaat met volle kant naar beneden.
- Strooi tijmblaadje in hoed van paddestoel en bestrooi met peper en zout.
- Bak ze 12 tot 15 min.
- in oven.
- Haal van het vuur, roer de en er door, breng op smaak met zout en (versgemalen ) peper.
- Schep de in de 's, bestrooi met (en tijm) naar smaak.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter en kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 105 kcal | 5% | 630 kcal |
Vetten | 10 g. | 15% | 60 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |