Vet een ovenschaal in met boter en verwarm de oven voor op 180 graden
Maak eerst de kaassaus:
Doe de , , in een pan en breng tegen de kook aan.
Laat enkele minuten trekken.
Neem de pan van het vuur en laat nog 10 minuten staan.
Maak intussen een "beurre manié"door de te mengen met de .
Zeef dan de groenten uit de melk(6 deciliter).
Breng de melk(6 deciliter) aan de kook en maak er met de beurre manié een gebonden saus van, voeg de geraspte kaas(150 gram)(50 gram) toe en breng op smaak met zout(1 stuk)(1 stuk) en peper(1 stuk)(1 stuk), roer alles goed door en houd de kaassaus warm op laag vuur.
Verhit de boter(35 gram)(50 gram) in een pan en voeg de prei(500 gram) toe.
Schenk de witte wijn erbij, zet het vuur laag, doe het deksel op de pan en laat de prei(500 gram)5 minuten smoren.
Breng op smaak met zout(1 stuk)(1 stuk) en peper(1 stuk)(1 stuk) en roer de peterselie(1 eetlepel) erdoor.
Wrijf de vis in met zout(1 stuk)(1 stuk) en peper(1 stuk)(1 stuk).
Schep de prei(500 gram) in de ovenschaal en leg de visfilets erboven op.
Schenk de kaassaus over de vis.
Roer het paneermeel(50 gram) door de geraspte kaas(150 gram)(50 gram) en strooi dit mengsel over de saus.
Schep of spuit tot slot de aardappelpuree(800 gram) langs de rand van de schotel.
Zet de schotel in de oven en bak het in 25 minuten gaar.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in paneermeel en aardappelpuree
Koemelk
boter, paneermeel, kaas, aardappelpuree, boter, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, kaas, melk, boter, kaas
Mosterd
Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas en kaas
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
paneermeel en aardappelpuree kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter, kaas, melk, boter, kaas
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
kabeljauwfilets is niet geschikt voor een vis-intollerantie
Zoutarm
kaas en kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout en zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.